Näyttely­tila

Näyttelytoiminta on suunnattu taiteen, muotoilun ja käsityön ammattilaisille ja harrastajille.

Info

 • Pinta-ala 16 m², seinäala 35 m², huonekorkeus 2,9 m (seinustoilla käytettävissä 2,55m).
 • Seinät maalarinvalkoiset.
 • Kattovalaisimet 4 kpl luonnonvalolamppuja, 3 vaijerivalosarjaa, joissa yhteensä 12 spottia.
 • Vitriini-ikkunan kautta tulee luonnonvaloa.
 • Seinillä liukuripustusjärjestelmä, joissa 20 kpl á 4 kg ja 10 kpl á <15 kg kantavia siimakoukkuja. Kevyempiä ripustuksia tarpeen mukaan, mahdollista ripustaa myös kattoon.
 • 3 kpl 30x30x100 cm valkoisia tasoja, jotka ovat käytettävissä sekä pystyssä että lappeellaan - voit myös esittää toiveita näyttelyrakenteista.
 • Kolme lasivitriiniä 37x43x163 cm, joissa 3 kpl á 6 kg/kuormitus/hyllylevy. Yksi vitriinikaapeista on lukittavissa.
 • Kulku galleriaan Kädenjälki-myymälän kautta. HUOM! tilan koossa muutos 1.6.2020 alkaen.
 • Pohjapiirros (napauttamalla kuvaa aukeaa PDF)  HUOM! tilan koossa muutos 1.6.2020 alkaen.   
Galleria Sara näyttelytila

Näyttelytilan haku

Haku

Näyttelytilaa ja -aikaa voit tiedustella

 • puhelimitse +358 (0)50 491 1431
 • vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse galleriasara(at)kadenjalkilaukaa.fi

Hakemukseen toivotaan liitteeksi

 • kuvamateriaalia näyttelyyn tulevista teoksista 2-3 kpl
 • kerro toivomuksista sekä idea-, ajatus- ja tunnelmakuvaus tulevasta näyttelystäsi
 • kerro myös, oletko kiinnostunut järjestämään näyttelysi jatkoksi tai ohessa näyttelyteemallasi tai -tekniikoillasi, tai muuhun ajankohtaiseen aiheeseen liittyvää kurssia, toimintatuokiota tai tapahtumaa. Voit itse toimia järjestänä tai voimme yhdessä etsiä toteuttajaa.

Käyttökorvaus (vuokra)

Tilan käyttökorvaus on 1.6.2020  alkaen 130 €/kalenterikuukausi (alv 0%). Korvaus sisältää julkaisun Laukaa-Konnevesi-lehden kulttuuritärpeissä, lehdistötiedotteet ja näyttelyjulisteet lähialueelle. Lisäksi näyttelyistä tiedotetaan menovinkkien näyttelyt-palstoilla KSML.ssä ja Suur-Jyväskylän lehdessä, FB- ja instagrampäivityksissä sekä Visit Jyväskylän ja Visit Laukaan sivuilla.

Vuokra ei sisällä teosvakuutuksia, kuljetuksia, avajaistarjoilua eikä näyttelykutsujen painatusta ja/tai postitusta.

Toivomme, että näyttelyn ohessa olisi mukana myös pieni erä näyttelyyn liittyviä suoramyyntituotteita. ​Myyntiprovisio on 30% (sis. alv 24%)

Näyttelytilan kustannustaso tarkistetaan vuosittain kaksi kertaa, 1.1. ja 1.7.  Toiminta perustuu voittoa tavoittelemattomaan katehinnoitteluun.

Yleistä

Tiedottaminen

Galleria Sará tiedottaa näyttelyistä verkkosivuillaan www.kadenjalkilaukaa.fi/galleriasara, Facebook-sivuillaan sekä KSML- ja Suurjyväskylä-lehtien galleria-palstoilla.

Galleria lähettää taiteilijan / näytteilleasettajan toimittamat aineistot paikallislehdistölle ja -radiolle sekä Visit Jyväskylän ja Laukaan tapahtumaluetteloon. Sähköiset kutsut galleria lähettää omien ja taiteilijan postituslistan mukaan. Julisteiden levittämisen galleria hoitaa Laukaassa ja sen lähialueella.

Näyttelyaika, rakentaminen ja purkaminen

Näyttelyaika on yksi (1) kalenterikuukausi. Näyttelyn ensimmäinen aukiolopäivä on kuukauden toinen (2) päivä (tai sovitusti).

Näyttely rakennetaan kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä, ​myös sunnuntait ovat sovittavissa. Näyttely puretaan kuukauden viimeisenä päivänä: arkena klo 16 jälkeen, lauantaina klo 13 jälkeen, tai sopimuksen mukaan.

Tilan muu käyttö

Tilan muu käyttö on mahdollista näyttelyjen lomassa. Erilaiset ryhmäkokoontumiset ja toimintatuokioiden ​järjestäminen ulkopuolisenkin taholta ovat mahdollisia. Tiedustele päiväkäyttöä erikseen.