Kädenjälki myymälä -logo

Kädenjälki myymälä

Kädenjälki on noin 50 laukaalaisen kädentaitajan tuotteita myyvä myymälä Laukaan keskustassa, noin puolen tunnin matkan päässä Jyväskylästä. Täältä taitajien yhteismyyntipisteestä voi hankkia laukaalaisten käsityöyrittäjien, taiteilijoiden ja alan harrastajien tuotteita moneen tarpeeseen, lahjaksi tai käyttöön - Laukaasta kun löytyy osaajia lähes miltä kädentaitoalalta hyvänsä.

Kädenjäljessä kuunnellaankin asiakkaiden toiveita, niin pieniä kuin suuriakin, ja valmistamme tuotteita myös tilauksesta. Meiltä saat ompelukoneen huolto- ja välityspalvelua, pienimuotoisesti ompelu- ja käsityötarvikkeiden välitystä sekä korjaus- ja ompelumuutostyöpalvelua.
Katso myymälän tarkempi sijainti kartalta >

Kädenjäljen Facebook-sivulla julkaistaan ajankohtaisia asioita ja tapahtumia, kannattaa tykätä!

Galleria Sará toimii myymälän yhteydessä ja toimii näyttelytilana taiteilijoille, käsityöläisille ja kaikille luovan alan toimijoille. Tila mahdollistaa myös erilaisten kurssien toteutuksen, ja galleria vahvistaa ja monipuolistaa Kädenjäljen toimintaa.
Lue lisää Galleria Sarásta >

Tervetuloa tutustumaan!

Kädenjälki-myymälä Facebookissa

Kädenjälki

2 days 12 hours ago

Laukaalaisuutta löytyy nyt kalenterissakin - Vehniän kyläyhdistys on tehnyt nimipäivällisen kalenterin v. 2019. Uutuuksina puodissa myös Heli Myllylän kirja "Samasta saumasta revennyt" sekä Sanna Mäkisen uutukaiset kirjanmerkit🙂

#kädenjälkilaukaa #kädentaito #visitlaukaa #käsityö #kalenteri #kirjanmerkki #runokirja

Kädenjälki

1 week 1 day ago

Marjukkakin nautiskeli puodissa aurinkoisen päivän suomasta värikylvystä ja kaikista kivoista uusista tuotteista🌞

#kädenjälkilaukaa #kädentaito #visitlaukaa #aurinkoistapäivää #värikylpy #käsityö

Kädenjälki Laukaa