Kädenjälki myymälä -logo

Kädenjälki myymälä

Kädenjälki on noin 50 laukaalaisen kädentaitajan tuotteita myyvä myymälä Laukaan keskustassa, noin puolen tunnin matkan päässä Jyväskylästä. Täältä taitajien yhteismyyntipisteestä voi hankkia laukaalaisten käsityöyrittäjien, taiteilijoiden ja alan harrastajien tuotteita moneen tarpeeseen, lahjaksi tai käyttöön - Laukaasta kun löytyy osaajia lähes miltä kädentaitoalalta hyvänsä.

Kädenjäljessä kuunnellaankin asiakkaiden toiveita, niin pieniä kuin suuriakin, ja valmistamme tuotteita myös tilauksesta. Meiltä saat ompelukoneen huolto- ja välityspalvelua, pienimuotoisesti ompelu- ja käsityötarvikkeiden välitystä sekä korjaus- ja ompelumuutostyöpalvelua.
Katso myymälän tarkempi sijainti kartalta >

Kädenjäljen Facebook-sivulla julkaistaan ajankohtaisia asioita ja tapahtumia, kannattaa tykätä!

Galleria Sará toimii myymälän yhteydessä ja toimii näyttelytilana taiteilijoille, käsityöläisille ja kaikille luovan alan toimijoille. Tila mahdollistaa myös erilaisten kurssien toteutuksen, ja galleria vahvistaa ja monipuolistaa Kädenjäljen toimintaa.
Lue lisää Galleria Sarásta >

Tervetuloa tutustumaan!

Kädenjälki-myymälä Facebookissa

5 days 23 hours ago

Puodista löytyy ihanat virkatut matot.

Kädenjälki

6 days 22 hours ago

Isänpäivä on tulossa😊kipaisepa puotiin katsomaan mitä kivaa sieltä löytyisi - on solmioneulaa, aamukahvitarjottimia eri aiheilla tai viiksimuki tai vaikkapa vuolukivinen sydän!

#kädenjälkilaukaa #kädentaito #visitlaukaa #isänpäivä #lahja #tarjotin #muki

Kädenjälki Laukaa